08 d’octubre 2018

Nou curs, noves oportunitats

Hola Famílies!

Benvingudes i benvinguts de nou a l'Escola Bressol Municipal l'Esquitx de Calldetenes.
Emprenem aquest curs 2018-2019 amb noves propostes!

Fins a dia d'avui, els nens i nenes de l'escola han passat el procés d'adaptació; aquell temps transitori en què els infants i les famílies s'han d'anar situant en cada moment, s'han de relacionar amb el nou espai i amb les educadores amb qui, diàriament, compartiran el procés d'ensenyament - aprenentatge dels seus fills i filles. Moment també en què es comencen a generar els primers vincles a través de les vivències a l'aula, al pati,...a l'entorn de l'escola en general i que, d'una forma o altra, fomentaran la confiança entre tota la comunitat.

El projecte educatiu de la nostra escola paretix d'una metodologia centrada en els ambients de lliure circulació. Com veureu a la barra lateral de la dreta, us apareixen els diferents ambients de l'escola. Si cliqueu a sobre us dirigireu a  l'ambient en concret. Quan parlem de lliure circulació ens referim a que els nens i nenes estan barrejats per edats i que, cadascú, escull l'ambient que vol anar i l'estona que hi vol estar. Però perquè això sigui possible, ho fem seguint unes fases que es centren en el respecte del ritme de cada infant.

Cada trimestre, a més a més, els ambients segueixen una temàtica en concret: aquest primer trimestre el protagonista és el Monstre de Colors, de l'autora Anna LLenas.  Aquest ens permet endinsar-nos en el món de les emocions.


                                    Resultat d'imatges de el monstre de colors


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada